ARBOGA HUNDDAGIS som ligger i GÖTLUNDA, drivs i lantlig miljö och liten verksamhet. Det finns idag 8 boxar och 2 stora rastgårdar. Vi har tre boxar som är 3,5 kvadratmeter och 4 boxar som är 4,5 kvadratmeter och 1 box som är 5 kvadratmeter. Uppvärmning med hjälp av luftvärmepump finns i dagiset för att hålla en jämn och behaglig temperatur.

Vi har bestämt oss för att ha en liten verksamhet för att varje hund ska hinna få långa promenader varje dag och sällskap så mycket som möjligt. Gården består av 12 ha åker och skog så det finns gott om plats för hundarna att vistas på.

Din hund kommer att få gå 2 promenader varje dag varav en av promenaderna är en långpromenad i skogen.

Du får ta med egen mat till hunden om du vill att din hund ska äta ett mål mat på dagen. Detta för att inte störa hundens mage. Vi går igenom hundens och dagisets rutiner och eventuell utfordring när ni kommer. Det är viktigt att vi ändrar så lite som möjligt på hundens rutiner under vistelsen hos oss. Tag gärna med egen filt så att hunden känner sig trygg med era lukter på filten.

Hunddagis är öppet måndag – torsdag 06.00-19.00, fredag mellan 06.00 – 18.00.

Alla röda dagar har dagiset stängt och dag före röd dag stänger vi kl 16.00

Vårt mål är:

  • att er hund ska få en lugn och trivsam vistelse medan ni är på jobbet
  • att er hund ska få vistas i en lugn miljö och får gå en lång skogspromenad varje dag
  • att det ska bli så liten omställning som möjligt för er hund
  • att ni, hundägare, ska kunna arbeta utan att tänka på er hund

KOM IHÅG ATT

  • hunden, vid inskrivningen, ska vara vaccinerad senast 2 veckor före ankomst för valpsjuka, parvovirus, så ta med er vaccinationsintyg
  • ta med en kopia av er ansvarsförsäkring och försäkringspapper.
  • lämna telefonnummer och mailadress där vi kan nå er vid behov.
  • vi tar oss friheten att kontakta veterinär om din hund blir sjuk eller skadad, även om vi inte får tag på er innan veterinärbesöket. Eventuella kostnader debiteras ägaren.
  • ta med egen filt till er hund (om ni vill) som är tvättad men som hunden har haft några dygn så att det luktar ”hemma”.

Hunddagiset ligger 17 minuter från Arboga, 40 minuter från Örebro flygplats och 1 timme och 52 minuter från Stockholm Arlanda samt 49 minuter från Västerås flygplats.

Adressen till hunddagiset är Runeberg Johanneslund 523 och ligger strax efter Götlunda samhälle (GPS-koordinater).

Arboga hunddagis, Arboga hundpensionat, Arboga, Örebro, Västmanland, Örebro flygplats, Västerås flygplats, Arlanda flygplats. Hundpassning, hundhotell, Sörmland, Stockholm